Praznujemo jesensko enakonočje

Praznujemo jesensko enakonočje - DODATNIH -10% NA CELOTEN NAKUP

DODATNIH -10% NA CELOTEN NAKUP

 
[banner_timer]
 

Univerzalno čistilo za tla s probiotiki Biotos

Biotos univerzalno čistilo za tla zagotavlja varen, ekološki in učinkovit način za čiščenje tal. Narejen je iz naravnih in biorazgradljivih snovi, ki so neškodljive za zdravje ali okolje. Vsebuje probiotike – naravne bakterije, ki odstranjujejo patogene bakterije in neprijetne vonjave. Pakiranje 900 ml zadostuje za 40 pomivanj.

Univerzalno čistilo za tla s probiotiki Biotos
3,99 €
Izberite možnost
Ni na zalogi, pokličite nas na: 080 27 74
 • Kratek opis
 • Podroben opis
 • Dodatne informacije
 • Prevzem v trgovini
 • Možnosti plačila
Kratek opis

Biotos univerzalno čistilo za tla zagotavlja varen, ekološki in učinkovit način za čiščenje tal. Narejen je iz naravnih in biorazgradljivih snovi, ki so neškodljive za zdravje ali okolje. Vsebuje probiotike – naravne bakterije, ki odstranjujejo patogene bakterije in neprijetne vonjave. Pakiranje 900 ml zadostuje za 40 pomivanj.

Preberite več
Podroben opis

Čiščenje tal brez sledi škodljivih kemikalij

Biotos univerzalno čistilo za tla s probiotiki je ekološko čistilo, ki je sestavljeno iz organskih biorazgradljivih komponent, ki učinkovito odstranjujejo trdovratno umazanijo in zagotavljajo naraven sijaj očiščenih površin. Ne vsebujejo škodljivih kemikalij, ki bi lahko povzročale škodo okolju in so prijazne vašemu zdravju. Vsebuje tudi dodane probiotike – naravne bakterije, ki ustvarjajo obrambni ščit pred patogenimi bakterijskimi vrstami.

Varen za vaše otroke in hišne ljubljenčke

Združili smo naravo in znanje ter ustvarili Biotos univerzalno čistilo za tla. Sestavljajo ga naravne in biorazgradljive komponente. Ne vsebuje fosfatov, klora, barvil ali ostalih agresivnih kemikalij. Popolnoma naravna formula je še posebej primerna za družine z novorojenčki, otroci ali hišnimi ljubljenčki – brez skrbi se lahko igrajo na tleh!

Čiščenje tal brez neprijetnih vonjav

Poleg tega da je naravno in zdravju prijazno, Biotos univerzalno čistilo za tla vsebuje tudi probiotike – bakterije, ki obnavljajo naravno mikrobiološko ravnotežje in ustvarjajo človeku prijazno mikrofloro. To povsem naravno bakterijo običajno najdemo v človeškem telesu in v okolju, zato nima negativnih posledic za naše zdravje. Odstranjuje patogene bakterije in bogati naravno mikrofloro na površinah ter ohranja naravno mikrobiološko ravnovesje, ki ustvarja varen in čist dom. Vaša tla niso nikoli dišala lepše!

Biotos – za varen in zdrav dom

Veliko čistil, ki jih uporabljamo v gospodinjstvu, vsebuje škodljive kemikalije, ki uničujejo naravno mikrofloro v naših domovih. Posledično to vpliva na naš imunski sistem in lahko postanemo bolj občutljivi na različne okužbe, imamo več alergij in se soočamo z različnimi zdravstvenimi težavami. Da bi ohranili naše domove čiste in zdrave moramo uporabljati okolju prijazne produkte s probiotiki. Takšni produkti so pri odstranjevanju umazanije in nečistoč ravno tako učinkoviti kot običajna čistila, poleg tega pa naredijo naš dom čist in zdrav.

Dodatne informacije
Prevzem v trgovini
Možnosti plačila

Kakšne so vaše možnosti plačila?

Izberite način plačila, ki vam najbolje ustreza. Lahko izbirate med naslednjimi možnostmi:

Plačilo ob povzetju

Naročene izdelke lahko plačate s plačilom po povzetju. Tak način plačila je enostaven in hiter ter predstavlja eno izmed najbolj preprostih oblik plačila, saj dostavljavcu preprosto plačate z gotovino in prevzamete naročene izdelke.

Plačilo na obroke

Nakup na obroke je možen za nakupe v znesku od 50 € do 3000 €, na do 24 obrokov. Ponudnik obročnega odplačevanja je podjetje Leanpay, postopek pa ne zahteva obiska banke, ampak samo pametni telefon, davčno številko, osebno izkaznico in številko osebnega računa.

Več informacij o plačilu na obroke najdete tukaj.

Plačilo s kreditno kartico na obroke (Diners)

Da bi bilo plačilo čim bolj enostavno, vam omogočamo, da izbrane izdelke plačate tudi s plačilno kartico Diners. V tem primeru vam nudimo plačilo do 24 obrokov.
Ob prejetju naročila z obročnim plačilom, vas bo kontaktiral naš agent/ka za zaključek naročila.

Če potrebujete kakršno koli nadaljnjo pomoč v zvezi z vašim naročilom, ne odlašajte in nam pošljite e-sporočilo ali nas pokličite na brezplačno telefonsko številko:

 • za Top Shop na topshop@studio-moderna.com ali na 080 23 46.
 • za Dormeo na dormeo@studio-moderna.com ali na 080 10 15.
 • za Delimano na info@delimano.si ali na 080 14 74.
 • za Wellneo na info@wellneo.si ali na 080 27 73.
 • za Kosmodisk na kosmodisk@studio-moderna.com ali na 080 10 91.
 • za Shark na topshop@studio-moderna.com ali na 080 23 46.
 • za Walkmaxx na info@walkmaxx.si ali na 080 88 67.

Plačilo s plačilno kartico MasterCard, VISA, VISA Electron, Maestro ali Activa

Naročeno blago lahko plačate tudi s plačilno kartico MasterCard, VISA, VISA-Electron ali Activa.

Za izvedbo plačila boste preusmerjeni na spletno stran sistema MegaPOS na kateri boste morali v obrazec vpisati števiko kartice ter ostale zahtevane podatke.

Plačevanje s plačilnimi karticami v spletni trgovini Top Shop je popolnoma varno. Za varnost smo poskrbeli z vsemi najsodobnejšimi ukrepi za varovanje vaših zaupnih podatkov. Pri plačevanju s plačilno kartico vas sistem za izvedbo plačila začasno preusmeri na posebno stran za plačevanje, kjer so vsi podatki še dodatno zaščiteni z uporabo tehnologije SSL in 128-bitnim kodirnim ključem.

Vse vaše podatke, ki jih vpišete za potrebe izvedbe nakupa, skrbno hranimo in jih v nobenem primeru ne posredujemo katerikoli tretji osebi.

Mnenja strank 0 mnenj

Kako bi ocenili ta izdelek? *

1 1 zvezdica
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Varni in ugodni nakupi 24 ur na dan!