Rovus 360 line

Rovus Linija 360

Clean anything

Očistite vse.

Doživite vse.

Vacuum anything

Posesajte vse.

Doživite vse.

Pump anything

Napihnite vse.

Doživite vse.

OČISTITE, NAPIHNITE IN POSESAJTE VSE. DOŽIVITE VSE.

Nova linija Rovus 360 je domiselno zasnovana paleta čistilnih sistemov in orodij, ki delujejo na podlagi ene baterije ali glavne enote.

  • BREZŽIČNO

  • PRENOSNO

  • ZMOGLJIVO

UPORABNO KJER KOLI IN KADAR KOLI. IZBERITE, KAR POTREBUJETE

Glavno enoto in baterijo z močjo 2000 mAh lahko združite s celo paleto nastavkov za čiščenje, sesanje in napihovanje.

Skupaj tvorijo komplet prenosnih in brezžičnih orodij, s katerimi boste lahko očistili, posesali ali napihnili zračnice, kjer koli bi to potrebovali.

Anywhere

Čistilna moč vode pod pritiskom

Dvignite čiščenje na novo raven z visokotlačnim čistilnikom 360, ki vključuje dolgo cev (6 m), s katero lahko črpate vodo iz katerega koli vira: pipe, vedra ali reke, kar pomeni, da vam je vedno na voljo. Zmogljivi motor zagotavlja 20 barov vodnega pritiska, s katerim lahko odpihnete umazanijo. Komplet vsebuje tudi posodo za čistilno sredstvo, ki vam bo koristila pri težavnejši umazaniji.

129,99€

Zmogljiva sesalna moč vedno na dosegu roke

Nastavek za sesanje 360 je kompakten, a zelo zmogljiv. Z enim polnjenjem omogoča do 30 minut uporabe s 5 kPa sesalne moči, kar je dovolj, da hitro očistite nered in umazanijo. Zaradi brezžične zasnove ga lahko uporabljate praktično kjer koli – doma, v avtomobilu, garaži, pisarni ali na počitnicah. Baterija in polnilnik nista vključena v komplet. Nastavek je uporaben le skupaj z brezžičnim visokotlačnim čistilnikom Rovus 360, ki je na voljo ločeno.

24,99€

Hitro napolnite in izpraznite napihljive predmete

Nastavek za izpihovanje 360 deluje z glavno enoto brezžičnega visokotlačnega čistilnika Rovus 360, ki je na voljo ločeno. Lahko ga uporabljate kjer koli in kadar koli želite varno napihniti ali izprazniti napihljive predmete ter odčitati nivo tlaka brez električne vtičnice. Glavna enota, baterija in polnilnik niso vključeni v komplet.

19,99€

Zadovoljni uporabniki

  • Všeč mi je, da ga lahko pospravim kar v nahrbtnik, ko grem s kolesom v hribe. Tako lahko kolo očistim že na poti nazaj, kar ob reki ali potoku, avto pa ostane čist.

  • Se odpravljate na dolgo pot z otroki? Vedno nekaj grizljajo na zadnjih sedežih in drobtine so potem povsod. Zdaj se s tem sploh ne obremenjujem več, saj imam v avtu vedno ročni sesalnik, ki ga lahko napolnim, če se baterija izprazni.

  • Od nekdaj sem užival v kampiranju, zdaj pa lahko končno sam napolnim svoje napihljivo ležišče, posesam šotor in se znebim listja, preden se odpravim nazaj domov. Za to pa potrebujem le steklenico vode in nobene vtičnice. Baterija odlično opravi svoje delo.