Pomoč pri nakupu

Tudi nakupni proces je preprost in hiter. Slediti morate 5 hitrim korakom. Če imate kakšno vprašanje pa nas preprosto pokličite na našo brezplačno telefonsko številko 080 23 46 in naši svetovalci vam bodo z veseljem pomagali.

I. Nakupovalna košarica

  1. Izberite svoj izdelek in željeno količino: Pri naročanju nekaterih izdelkov morate najprej izbrati še ustrezno velikost in/ali barvo in šele nato izdelek dodajte v košarico. Nato kliknite na povezavo 'Naročite'.
  2. Preglejte košarico: Ob prvem izdelku, ki ga boste dodali v nakupovalno košarico, se vam bo na naslednjem koraku prikazala vsebina celotne košarice. Če želite še nadaljevati z brskanjem po izdelkih in k svojemu naročilu dodati še morebitne dodatne izdelke, preprosto kliknite na povezavo 'Nadaljuj z nakupovanjem'. Če želite iz košarice katerega izmed izdelkov odstraniti, kliknite na gumb 'Odstranite iz košarice', ki se nahaja pod opisom izdelka.
  3. Izpolnite svoje podatke: Ko ste v nakupovalno košarico dodali vse izdelke, ki jih želite naročiti, morate pri prvem koraku najprej izpolniti podatke o dostavi ter izbrati še način plačila in število obrokov, če ste izbrali način plačila na obroke.
  4. Izberite način plačila: Po izbiri načina plačila ali števila obrokov kliknite na 'Nadaljuj na pregled in zaključek naročila'.
  5. Preglejte in zaključite naročilo: Pri zadnjem koraku morate le še pregledati podatke o naročenih izdelkih in načinu dostave ter plačilu izdelka in klikniti na povezavo 'Zaključi naročilo'. Vaše naročilo bo potrjeno, naknadno pa vas bomo v najkrajšem času kontaktirali, da se dogovorimo o času dostave.

Če je bilo sporočilo uspešno posredovano, se vam na spletni strani izpiše tekst 'Naročilo je bilo uspešno oddano'. Poleg tega vas seznanimo, da boste na e-naslov, ki ste ga vnesli ob naročilu, prejeli e-pošto s podrobnostmi vašega naročila.

Če boste po oddaji naročila želeli spremeniti ali preklicati naročilo lahko to storite potem, ko vas bo za dokončno potrditev naročila poklical naš svetovalec iz klicnega centra ali pa preko naše e-pošte (info@topshop.si).

II. Potrditev naročila

Po oddaji naročila boste na posredovani e-naslov, ki ste ga vnesli ob naročilu, prejeli e-pošto s podrobnostmi svojega naročila ter z obvestilom, da je naročilo oddano in zabeleženo. V omenjenem elektronskem sporočilu boste seznanjeni, da nas lahko v primeru kakršnikoli dodatnih informacij kontaktirate preko telefona (080 23 46) ali preko e-pošte (info@topshop.si).

V prejetem elektronskem obvestilu vas seznanimo tudi s tem, da vas bomo za dokončno potrditev naročila in vse dodatne informacije v kratkem času poklicali. Če ne boste dosegljivi preko telefona, vas bomo kontaktirali preko e-pošte.

Ob potrditvi naročila vas bo sodelavec iz klicnega centra obvestil o predvidenem roku dostave naročenega blaga. Če boste želeli po potrditvi naročila preklicati naročilo, boste lahko to storil vse do takrat, ko bo naročeno blago odposlano, in sicer preko telefona (080 23 46) ali preko e-pošte (narocila@topshop.si).

III. Odprema blaga

Studio Moderna bo v dogovorjenem roku pripravil blago za odpremo ter ga odposlal na vaš naslov.

V primeru, da se bo rok dostave nepričakovano podaljšal, vas bomo o tem obvestili preko telefona, e-pošte ali fizične pošte.