Linija Rovus Nano

Zaščiti vsak kotiček vašega doma

Nano Line Product

Učinkovito globinsko čiščenje na nanoravni

 

Naša inovativna linija Rovus Nano je naslednji korak v evoluciji čistilnih tehnologij. Učinkoviti, okolju prijazni in varčni izdelki ustvarijo boljši, čistejši in varnejši dom za vas in vašo družino.

 
 
  • Uniči do 99,9 % bakterij in virusov

  • Okolju prijazna

  • Varčna

 
 

Štirje sistemi, učinkovita tehnologija in najboljša čistilna moč – z linijo Rovus Nano lahko ustvarite bolj zdravo, varnejše in prijetnejše okolje.

 
Nanopara

Čeprav nanodelci niso vidni prostemu očesu, nam lahko škodujejo. Napredna tehnologija nanopare uporablja moč narave in uniči do 99,99 % bakterij in klic. Tehnologija Rovus Nano omogoča nanodelcem pare, da zlahka prodrejo globoko v materiale. Bakterije uničuje na ravni, ki je običajna para ne more doseči.

Tehnologija nanopare

Nanopara

 
 
Filtracija

Nevidne nevarnosti, ki se skrivajo v vašem domu, potrebujejo najučinkovitejšo rešitev. Visokokakovostni filter HEPA H13 se ponaša z do 99,95% učinkovitostjo in zajame tudi najmanjše nanodelce, dodatna antibakterijska zaščita pa uniči nevidne grožnje za naše zdravje in ustvari varnejši dom.

Zaščitite svoj dom

Filter HEPA H13

 
 
 
Ionizacija

Prah, bakterije, cvetni prah, dim in drugi alergeni so le nekateri od delcev, ki jih lahko najdete v skoraj vsakem domu. Z ustvarjanjem negativnih ionov in odstranjevanjem pozitivnih ionov iz zraka poskrbimo za varnejše okolje. Izdelki iz linije Rovus Nano ustvarjajo negativne ione, ki iz beljakovinske ovojnice virusov odstranijo vodik in jih uničijo brez uporabe kemikalij. Na varen, zdrav in okolju prijazen način iz zraka odstranjujejo tudi klice in bakterije.

Ustvarite varnejše okolje 

Ionizacija

 
 
Žarnica UV-C

Nanodelci so povsod – v zraku, ki ga dihamo, v postelji, kjer spimo, in na tleh, kjer se naši otroci igrajo. Ultravijolična svetloba ob stiku uniči do 99,9 % mikroorganizmov ter s tem odpravlja nevidne nevarnosti. Ustvarite varen dom brez virusov in bakterij ter poskrbite za zdravje svoje družine.

Brezskrben spanec

Žarnica UV-C

 
 
 

Bi radi preizkusili vse prednosti, ki jih nudijo izdelki iz linije Rovus Nano?