Linija Rovus Nano

Zaščiti vsak kotiček vašega doma

Nano Line Product

Učinkovito globinsko čiščenje na nanoravni

 

Naša inovativna linija Rovus Nano je naslednji korak v evoluciji čistilnih tehnologij. Bolj zdrav in varnejši dom je le nekaj korakov stran. Ultravijolična svetloba uniči nanoorganizme z do 99,9 % učinkovitostjo.

 
 
  • Uniči do 99,9 % bakterij in virusov

  • Okolju prijazna

  • Varčna

 
 

Ustvarite varnejše bivalno okolje

 

Mikroorganizmi, kot so bakterije, virusi in plesni, se prenašajo po zraku in zadržujejo na površinah. Ker so tako rekoč povsod – na tleh, kuhinjskem pultu ali v postelji –, lahko ogrozijo vaše zdravje. Ultravijolična svetloba pa mikroorganizme inaktivira, saj jim poškoduje DNK ali RNA, ter s tem ovira njihovo razmnoževanje. Virusi imajo najpreprostejšo strukturo, zato jih tudi UV-svetloba najprej uniči. Žarnica UV-C omogoča temeljito razkuževanje in uničevanje virusov, bakterij, kvasovk, plesni, stenic, pršic in glivic, kar pomeni, da bodo površine varnejše.

 
 

Spite brezskrbno in brez pršic

 

Ultravijolična svetloba prodre globoko v površine, zato boste vedno spali brezskrbno in brez nadležnih pršic. Uničuje tudi glivice, viruse, bakterije, plesni in kvasovke. Ustvarite varnejše okolje zase in za svojo družino. Spite bolje in dihajte lažje.

 
 
Ali ste vedeli?

Mikroorganizmi ne morejo razviti odpornosti na ultravijolično svetlobo, ki je okolju prijazna in za delovanje ne potrebuje kemikalij. Postavite zdravje svoje družine na prvo mesto in ustvarite bolj zdravo bivalno okolje.

Bi radi preizkusili vse prednosti, ki jih nudi žarnica UV-C?