Linija Rovus Nano

Zaščiti vsak kotiček vašega doma

Nano Line Product

Učinkovito globinsko čiščenje na nanoravni

 

Naša inovativna linija Rovus Nano je naslednji korak v evoluciji čistilnih tehnologij. Stopite v svet izjemnih rezultatov čiščenja.

 
 
  • Uniči do 99,9 % bakterij in virusov

  • Okolju prijazna

  • Varčna

 
 

Nanodelci so povsod – v zraku, ki ga dihamo, v postelji, kjer spimo, in na tleh, kjer se naši otroci igrajo.

Napredna tehnologija z močjo narave

 

Tehnologija Rovus Nano ustvarja enakomerno, močno parno meglico pod visokim pritiskom. Visoki pritisk in temperatura povzročata intenzivne trke molekul vode, izločanje suhe pare v velikosti nanodelcev in kakovostne negativne ione.

 
 

Negativni ioni so najpogostejši ob premikajoči se vodi, znani pa so tudi kot‚ zračni vitamini‘, ki iz beljakovinske ovojnice virusov odstranijo vodik in jih uničijo brez uporabe kemikalij.

 
 

Tehnologija Rovus Nano ustvarja negativne ione, ki na povsem varen, zdrav in okolju prijazen način iz vašega doma učinkovito odstranijo neaktivne klice in alergene.

 
 

Nanopara: nova stopnja učinkovite čistilne moči

 

Nanopara izdelkov iz linije Rovus Nano zlahka prodre do najgloblje mikroravni materialov in uniči bakterije tudi tam, kjer jih običajna para ne doseže.

 
 
Nanopara
Običajna para

Zaščiti vaš dom

 
Tako varna, da jo lahko uporabite na vseh površinah

Nanopara izdelkov iz linije Rovus Nano zlahka prodre do najgloblje mikroravni materialov in uniči bakterije tudi tam, kjer jih običajna para ne doseže.

 
 
Razkužite svoj dom

Učinkovito odstranjuje neprijetne vonjave in uniči do 99,9 % bakterij, kot sta E. coli in salmonela, zaradi česar bo vaš dom čistejši in varnejši.

 
 

Pripravljena v nekaj sekundah

 

Tehnologija Rovus Nano ustvari enakomeren curek nanopare v le nekaj sekundah, s čimer vam prihrani čas, čiščenje pa postane hitrejše in učinkovitejše.

 
 

Bi radi preizkusili vse prednosti, ki jih nudijo parni izdelki iz linije Rovus Nano?