Komplet nastavkov za čiščenje lesenih površin za čistilnik Rovus Spray Cleaner

Očistite in zloščite tla ter ostale lesene površine s kakovostno dvostransko krpo in rokavico za mokro in suho uporabo. Komplet nastavkov za čiščenje lesenih površin za čistilnik Rovus Spray Cleaner omogoča najboljšo nego občutljivih površin brez prask. Ena stran je izdelana iz mikrovlaken in svile ter je idealna za čiščenje lesa. Druga stran je iz mikrovlaken, primerna za mokro in suho uporabo.

Komplet nastavkov za čiščenje lesenih površin za čistilnik Rovus Spray Cleaner
1,49 €
Izberite možnost
Ta izdelek je na voljo samo v poslovalnicah. Za naročilo nam pišite na: spletnanarocila@studio-moderna.com
 • Kratek opis
 • Podroben opis
 • Tehnične specifikacije
 • Prevzem v trgovini
 • Možnosti plačila
Kratek opis

Očistite in zloščite tla ter ostale lesene površine s kakovostno dvostransko krpo in rokavico za mokro in suho uporabo. Komplet nastavkov za čiščenje lesenih površin za čistilnik Rovus Spray Cleaner omogoča najboljšo nego občutljivih površin brez prask. Ena stran je izdelana iz mikrovlaken in svile ter je idealna za čiščenje lesa. Druga stran je iz mikrovlaken, primerna za mokro in suho uporabo.

Preberite več
Podroben opis

Komplet nastavkov za čiščenje lesenih površin za čistlnik Rovus Spray Cleaner je nepogrešljiv komplet za čiščenje lesenih površin. Sedaj lahko hitro in kvalitetno kvalitetno očistite tla vašega stanovanja in vse ostale lesene površine. Komplet nastavkov za čiščenje lesenih površin za čistilnik Rovus Spray Cleaner nudi najboljšo nego za občutljive lesene površine:

 • Ena stran je izdelana iz mikrovlaken in svile ter je primerna za čiščenje umazanih površin, zaradi svoje mehko pa je idealna izbira za čiščenje lesa.
 • Druga stran je izdelana iz mikrovlaken za suho in mokro uporabo.
Tehnične specifikacije
Dodatna Informacija O morebitnih možnostih drugih poprodajnih storitev vas bo, v kolikor bodo te storitve na voljo, ob potrditvi ponudbe s telefonskim klicem seznanil naš prodajni svetovalec.
Material mikrovlakna, silk
Prevzem v trgovini

Pri določenih izdelkih vam ponujamo tudi osebni prevzem v naših poslovalnicah po celi Sloveniji. Ko boste vaše naročilo zaključevali, vam bo ponujena možnost izbire poslovalnice. V kolikor poslovalnice ne bo na seznamu, izdelka trenutno tam ni mogoče prevzeti.

Možnosti plačila

Kakšne so vaše možnosti plačila?

Izberite način plačila, ki vam najbolje ustreza. Lahko izbirate med naslednjimi možnostmi:

Plačilo ob povzetju

Naročene izdelke lahko plačate s plačilom po povzetju. Tak način plačila je enostaven in hiter ter predstavlja eno izmed najbolj preprostih oblik plačila, saj dostavljavcu preprosto plačate z gotovino in prevzamete naročene izdelke.

Plačilo na obroke

Nakup na obroke je možen za nakupe v znesku od 50 € do 3000 €, na do 24 obrokov. Ponudnik obročnega odplačevanja je podjetje Leanpay, postopek pa ne zahteva obiska banke, ampak samo pametni telefon, davčno številko, osebno izkaznico in številko osebnega računa.

Več informacij o plačilu na obroke najdete tukaj.

Plačilo s kreditno kartico na obroke (Diners)

Da bi bilo plačilo čim bolj enostavno, vam omogočamo, da izbrane izdelke plačate tudi s plačilno kartico Diners. V tem primeru vam nudimo plačilo do 24 obrokov.
Ob prejetju naročila z obročnim plačilom, vas bo kontaktiral naš agent/ka za zaključek naročila.

Če potrebujete kakršno koli nadaljnjo pomoč v zvezi z vašim naročilom, ne odlašajte in nam pošljite e-sporočilo ali nas pokličite na brezplačno telefonsko številko:

 • za Top Shop na topshop@studio-moderna.com ali na 080 23 46.
 • za Dormeo na dormeo@studio-moderna.com ali na 080 10 15.
 • za Delimano na info@delimano.si ali na 080 14 74.
 • za Wellneo na info@wellneo.si ali na 080 27 73.
 • za Kosmodisk na kosmodisk@studio-moderna.com ali na 080 10 91.
 • za Shark na topshop@studio-moderna.com ali na 080 23 46.
 • za Walkmaxx na info@walkmaxx.si ali na 080 88 67.

Plačilo s plačilno kartico MasterCard, VISA, VISA Electron, Maestro ali Activa

Naročeno blago lahko plačate tudi s plačilno kartico MasterCard, VISA, VISA-Electron ali Activa.

Za izvedbo plačila boste preusmerjeni na spletno stran sistema MegaPOS na kateri boste morali v obrazec vpisati števiko kartice ter ostale zahtevane podatke.

Plačevanje s plačilnimi karticami v spletni trgovini Top Shop je popolnoma varno. Za varnost smo poskrbeli z vsemi najsodobnejšimi ukrepi za varovanje vaših zaupnih podatkov. Pri plačevanju s plačilno kartico vas sistem za izvedbo plačila začasno preusmeri na posebno stran za plačevanje, kjer so vsi podatki še dodatno zaščiteni z uporabo tehnologije SSL in 128-bitnim kodirnim ključem.

Vse vaše podatke, ki jih vpišete za potrebe izvedbe nakupa, skrbno hranimo in jih v nobenem primeru ne posredujemo katerikoli tretji osebi.

Mnenja strank 0 mnenj

Kako bi ocenili ta izdelek? *

1 1 zvezdica
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star