Linija Rovus Nano

Zaščiti vsak kotiček vašega doma

Nano Line Product

Učinkovito globinsko čiščenje na nanoravni

 

Naša inovativna linija Rovus Nano je naslednji korak v evoluciji čistilnih tehnologij. Bolj zdrav in varnejši dom je le nekaj korakov stran. Filter HEPA H13 z do 99,95% učinkovitostjo ujame tudi najmanjše nanodelce ter ustvari čist in varen dom brez nevidnih nevarnosti.

 
 
  • Uniči do 99,9 % bakterij in virusov

  • Okolju prijazna

  • Varčna

 
 

Nanodelci so povsod – v zraku, ki ga dihamo, v postelji, kjer spimo, in na tleh, kjer se naši otroci igrajo.

S filtracijo do varnejšega okolja

 

Med premikanjem po prostoru se nanodelci v zraku približajo filtrirnim vlaknom in ujamejo vanje. Drugi način zajemanja delcev je difuzija, kjer najmanjši delci trčijo drug ob drugega in se ujamejo v vlakna filtra HEPA.

 
 

Visokokakovostni filter HEPA H13 ujame najmanjše nanodelce, kot so prah, mikrobi in alergeni, do 2.5 PM ter očisti zrak z do 99,95% učinkovitostjo.

 
 

Posebna antibakterijska zaščita preprečuje razmnoževanje bakterij na površini filtra ter odpravlja možnost za neprijetne vonjave.

 
 

Primerjava filtra HEPA in običajnega filtra

 

Običajni filtri lahko ujamejo delce do velikosti 0,12 mikrometra, medtem ko filter HEPA zajame še manjše – do 0,01 mikrometra.

Koristi za zdravje

Spore plesni, prhljaj hišnih ljubljenčkov, cvetni prah in druge nečistoče so glavni vzroki za izbruh alergij ali astmatične napade. Filter HEPA H13 takšne dražilce odstrani iz zraka, ki ga dihamo, kar je bolj zdravo in preprečuje reakcije na nevidne nevarnosti.

 
 
Iz zraka odstrani do 99,95 % nečistoč

Filtri imajo oznako HEPA H13 le, če ustrezajo določenim standardom. Mednje spada zmožnost odstranjevanja skoraj vseh nečistoč v zraku. Ustvarite varno okolje brez alergenov, klic, bakterij in neprijetnih vonjav z našo novo tehnologijo nanofiltracije.

 
 

Bi radi preizkusili vse prednosti, ki jih nudijo učinkoviti filtri HEPA iz linije Rovus Nano?