Praznujemo jesensko enakonočje

Praznujemo jesensko enakonočje - DODATNIH -10% NA CELOTEN NAKUP

DODATNIH -10% NA CELOTEN NAKUP

 
[banner_timer]
 

Filtri za brezžični sesalnik Ultra DailyVac

V kompletu filtrov za brezžični sesalnik Rovus Ultra DailyVac sta 2 nadomestna filtra HEPA. Namenjena sta večkratni uporabi in ju je mogoče oprati, zato ju boste še dolgo uporabljali. Menjava izrabljenih filtrov z novimi zagotavlja polno moč sesanja in podaljša življenjsko dobo izdelka.
Filtri za brezžični sesalnik Ultra DailyVac
24,99 €
Izberite možnost
Pokličite nas na: 080 27 74
Na zalogi pri dobavitelju - dobava daljša od dveh mesecev.
 • Kratek opis
 • Podroben opis
 • Prevzem v trgovini
 • Možnosti plačila
Kratek opis
V kompletu filtrov za brezžični sesalnik Rovus Ultra DailyVac sta 2 nadomestna filtra HEPA. Namenjena sta večkratni uporabi in ju je mogoče oprati, zato ju boste še dolgo uporabljali. Menjava izrabljenih filtrov z novimi zagotavlja polno moč sesanja in podaljša življenjsko dobo izdelka.
Preberite več
Podroben opis

Novi filtri za ohranjanje moči sesanja

Lastnikom brezžičnega sesalnika Rovus Ultra DailyVac nudimo nadomestne filtre za povrnitev njegove prvotne moči čiščenja. Kot vse naprave je treba tudi čistilnike Rovus vzdrževati in servisirati, da lahko ustrezno zadostijo potrebam po čistoči. Ko opazite, da se sesalna moč brezžičnega sesalnika Rovus Ultra DailyVac zmanjšuje, je čas za zamenjavo filtra.

Za čist dom s čistim zrakom

V kompletu filtrov za brezžični sesalnik Rovus Ultra DailyVac sta dva filtra HEPA H13. Filtra sta ključni element brezžičnega sesalnika Rovus Ultra DailyVac, saj pomagata iz zraka odstranjevati prašne delce in alergene, med drugim prah, pelod, spore plesni, dim, pršice in drugo.

Filtri HEPA za večkratno uporabo in pranje

Čeprav je filtre mogoče oprati pod tekočo vodo in ponovno uporabiti, je zelo priporočljiva redna menjava obeh filtrov, saj se sčasoma iztrošita in zmanjšata moč sesanja brezžičnega sesalnika Rovus Ultra DailyVac. Z redno menjavo filtrov lahko tudi podaljšate življenjsko dobo izdelka.

Prevzem v trgovini

Pri določenih izdelkih vam ponujamo tudi osebni prevzem v naših poslovalnicah po celi Sloveniji. Ko boste vaše naročilo zaključevali, vam bo ponujena možnost izbire poslovalnice. V kolikor poslovalnice ne bo na seznamu, izdelka trenutno tam ni mogoče prevzeti.

Možnosti plačila

Kakšne so vaše možnosti plačila?

Izberite način plačila, ki vam najbolje ustreza. Lahko izbirate med naslednjimi možnostmi:

Plačilo ob povzetju

Naročene izdelke lahko plačate s plačilom po povzetju. Tak način plačila je enostaven in hiter ter predstavlja eno izmed najbolj preprostih oblik plačila, saj dostavljavcu preprosto plačate z gotovino in prevzamete naročene izdelke.

Plačilo na obroke

Nakup na obroke je možen za nakupe v znesku od 50 € do 3000 €, na do 24 obrokov. Ponudnik obročnega odplačevanja je podjetje Leanpay, postopek pa ne zahteva obiska banke, ampak samo pametni telefon, davčno številko, osebno izkaznico in številko osebnega računa.

Več informacij o plačilu na obroke najdete tukaj.

Plačilo s kreditno kartico na obroke (Diners)

Da bi bilo plačilo čim bolj enostavno, vam omogočamo, da izbrane izdelke plačate tudi s plačilno kartico Diners. V tem primeru vam nudimo plačilo do 24 obrokov.
Ob prejetju naročila z obročnim plačilom, vas bo kontaktiral naš agent/ka za zaključek naročila.

Če potrebujete kakršno koli nadaljnjo pomoč v zvezi z vašim naročilom, ne odlašajte in nam pošljite e-sporočilo ali nas pokličite na brezplačno telefonsko številko:

 • za Top Shop na topshop@studio-moderna.com ali na 080 23 46.
 • za Dormeo na dormeo@studio-moderna.com ali na 080 10 15.
 • za Delimano na info@delimano.si ali na 080 14 74.
 • za Wellneo na info@wellneo.si ali na 080 27 73.
 • za Kosmodisk na kosmodisk@studio-moderna.com ali na 080 10 91.
 • za Shark na topshop@studio-moderna.com ali na 080 23 46.
 • za Walkmaxx na info@walkmaxx.si ali na 080 88 67.

Plačilo s plačilno kartico MasterCard, VISA, VISA Electron, Maestro ali Activa

Naročeno blago lahko plačate tudi s plačilno kartico MasterCard, VISA, VISA-Electron ali Activa.

Za izvedbo plačila boste preusmerjeni na spletno stran sistema MegaPOS na kateri boste morali v obrazec vpisati števiko kartice ter ostale zahtevane podatke.

Plačevanje s plačilnimi karticami v spletni trgovini Top Shop je popolnoma varno. Za varnost smo poskrbeli z vsemi najsodobnejšimi ukrepi za varovanje vaših zaupnih podatkov. Pri plačevanju s plačilno kartico vas sistem za izvedbo plačila začasno preusmeri na posebno stran za plačevanje, kjer so vsi podatki še dodatno zaščiteni z uporabo tehnologije SSL in 128-bitnim kodirnim ključem.

Vse vaše podatke, ki jih vpišete za potrebe izvedbe nakupa, skrbno hranimo in jih v nobenem primeru ne posredujemo katerikoli tretji osebi.

Mnenja strank 0 mnenj

Kako bi ocenili ta izdelek? *

1 1 zvezdica
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Varni in ugodni nakupi 24 ur na dan!