Brezžični likalnik Ultra Smart

-89%

Brezžični likalnik Ultra Smart združuje dve neverjetni funkciji, ki vam omogočata hitrejše doseganje boljših rezultatov brez napora. Poleg možnosti, da likalnik uporabljate z ali brez kabla, vam njegova pametna funkcija samodejnega prilagajanja temperature omogoča še lažje in bolj učinkovito likanje. Zagrejte ga in likajte brez strahu, da bi zažgali svoja oblačila.

Brezžični likalnik Ultra Smart

Redna cena: 89,99 €


Akcijska cena: 9,99 €

Od 9,49 € Club 5*
Izberite možnost
Ta izdelek je na voljo samo v poslovalnicah. Za naročilo nam pišite na: spletnanarocila@studio-moderna.com
 • Kratek opis
 • Podroben opis
 • Tehnične specifikacije
 • Prevzem v trgovini
 • Možnosti plačila
Kratek opis

Brezžični likalnik Ultra Smart združuje dve neverjetni funkciji, ki vam omogočata hitrejše doseganje boljših rezultatov brez napora. Poleg možnosti, da likalnik uporabljate z ali brez kabla, vam njegova pametna funkcija samodejnega prilagajanja temperature omogoča še lažje in bolj učinkovito likanje. Zagrejte ga in likajte brez strahu, da bi zažgali svoja oblačila.

Preberite več
Podroben opis

Enostavno likanje brez napora

Likanje postane zelo lahko, saj vas ne omejuje ali upočasnjuje napajalni kabel, spreminjanje smeri gibanja, drsenje likalnika po celotni dolžini likalne deske ali manevriranje okoli robov oblačil.

Brezžični likalnik Rovus Ultra Smart se prilagaja vsakemu likalnemu izzivu, uporabite pa ga lahko tudi s kablom. Preklop z brezžičnega delovanja na delovanje s kablom je izjemno enostaven in ne potrebuje dodatnega prostora za odlaganje, ki po nepotrebnem zavzema prostor med likanjem in shranjevanjem. Njegova moč, ki znaša 2200 W, zagotavlja, da na oblačilih ne bo ostala niti ena guba.

Profesionalen v vseh pogledih

Brezžični likalnik Rovus Ultra Smart ima tudi posebno funkcijo pametnega nadzora toplote, ki samodejno uravnava temperaturo glede na tkanino, zato je odličen za likanje vseh materialov. Sedaj ste lahko prepričani, da svojega najljubšega oblačila ne boste nikoli več zažgali.

Z gladko keramično ploščo, ki preprečuje prijemanje tkanine na likalnik, vam zagotavlja natančnejši dostop na težko dostopna mesta, luknje na plošči pa zadržijo žepke zraka med likalno površino in tkanino, kar vam daje občutek profesionalnega likanja.  

Likalnik ponuja tudi nadzor nad paro in vključuje možnosti neprekinjene pare, močnih izbruhov pare, suhe pare, škropljenje, pa tudi navpično paro za učinkovito odstranjevanje gub.

Tehnične specifikacije
Dodatna Informacija Izdelek ima skladno z določbami Pravilnika o blagu, za katero izda garancija za brezhibno delovanje (Uradni list RS, št. 14/12) 1-letno obvezno garancijo po zakonu.O morebitnih možnostih drugih poprodajnih storitev vas bo, v kolikor bodo te storitve na voljo, ob potrditvi ponudbe s telefonskim klicem seznanil naš prodajni svetovalec.
Moč: 2200 W
Napetost: 220-240 V
Frekvenca: 50/60 Hz
Prevzem v trgovini

Pri določenih izdelkih vam ponujamo tudi osebni prevzem v naših poslovalnicah po celi Sloveniji. Ko boste vaše naročilo zaključevali, vam bo ponujena možnost izbire poslovalnice. V kolikor poslovalnice ne bo na seznamu, izdelka trenutno tam ni mogoče prevzeti.

Možnosti plačila

Kakšne so vaše možnosti plačila?

Izberite način plačila, ki vam najbolje ustreza. Lahko izbirate med naslednjimi možnostmi:

Plačilo ob povzetju

Naročene izdelke lahko plačate s plačilom po povzetju. Tak način plačila je enostaven in hiter ter predstavlja eno izmed najbolj preprostih oblik plačila, saj dostavljavcu preprosto plačate z gotovino in prevzamete naročene izdelke.

Plačilo na obroke

Nakup na obroke je možen za nakupe v znesku od 50 € do 3000 €, na do 24 obrokov. Ponudnik obročnega odplačevanja je podjetje Leanpay, postopek pa ne zahteva obiska banke, ampak samo pametni telefon, davčno številko, osebno izkaznico in številko osebnega računa.

Več informacij o plačilu na obroke najdete tukaj.

Plačilo s kreditno kartico na obroke (Diners)

Da bi bilo plačilo čim bolj enostavno, vam omogočamo, da izbrane izdelke plačate tudi s plačilno kartico Diners. V tem primeru vam nudimo plačilo do 24 obrokov.
Ob prejetju naročila z obročnim plačilom, vas bo kontaktiral naš agent/ka za zaključek naročila.

Če potrebujete kakršno koli nadaljnjo pomoč v zvezi z vašim naročilom, ne odlašajte in nam pošljite e-sporočilo ali nas pokličite na brezplačno telefonsko številko:

 • za Top Shop na topshop@studio-moderna.com ali na 080 23 46.
 • za Dormeo na dormeo@studio-moderna.com ali na 080 10 15.
 • za Delimano na info@delimano.si ali na 080 14 74.
 • za Wellneo na info@wellneo.si ali na 080 27 73.
 • za Kosmodisk na kosmodisk@studio-moderna.com ali na 080 10 91.
 • za Shark na topshop@studio-moderna.com ali na 080 23 46.
 • za Walkmaxx na info@walkmaxx.si ali na 080 88 67.

Plačilo s plačilno kartico MasterCard, VISA, VISA Electron, Maestro ali Activa

Naročeno blago lahko plačate tudi s plačilno kartico MasterCard, VISA, VISA-Electron ali Activa.

Za izvedbo plačila boste preusmerjeni na spletno stran sistema MegaPOS na kateri boste morali v obrazec vpisati števiko kartice ter ostale zahtevane podatke.

Plačevanje s plačilnimi karticami v spletni trgovini Top Shop je popolnoma varno. Za varnost smo poskrbeli z vsemi najsodobnejšimi ukrepi za varovanje vaših zaupnih podatkov. Pri plačevanju s plačilno kartico vas sistem za izvedbo plačila začasno preusmeri na posebno stran za plačevanje, kjer so vsi podatki še dodatno zaščiteni z uporabo tehnologije SSL in 128-bitnim kodirnim ključem.

Vse vaše podatke, ki jih vpišete za potrebe izvedbe nakupa, skrbno hranimo in jih v nobenem primeru ne posredujemo katerikoli tretji osebi.

Mnenja strank 0 mnenj

Kako bi ocenili ta izdelek? *

1 1 zvezdica
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star