Praznujemo jesensko enakonočje

Praznujemo jesensko enakonočje - DODATNIH -10% NA CELOTEN NAKUP

DODATNIH -10% NA CELOTEN NAKUP

 
[banner_timer]
 

Detergent za posodo s probiotiki Biotos

Biotos detergent za posodo s probiotiki zagotavlja varen, ekološki in učinkovit način za kuhinjsko čiščenje posode. Narejen je iz naravnih in biorazgradljivih snovi, ki ne škodujejo zdravju in okolju. Vsebuje probiotike – naravne bakterije, ki odstranjuje patogene bakterije. Je brez agresivnih kemikalij, zato ga lahko uporabljate brez rokavic. Pakiranje 500 ml.

Detergent za posodo s probiotiki Biotos
2,99 €
2,84 € Club 5*
Izberite možnost
Pokličite nas na: 080 27 74
Na zalogi - predviden čas dostave: 6 - 10 delovnih dni.
 • Kratek opis
 • Podroben opis
 • Dodatne informacije
 • Prevzem v trgovini
 • Možnosti plačila
Kratek opis

Biotos detergent za posodo s probiotiki zagotavlja varen, ekološki in učinkovit način za kuhinjsko čiščenje posode. Narejen je iz naravnih in biorazgradljivih snovi, ki ne škodujejo zdravju in okolju. Vsebuje probiotike – naravne bakterije, ki odstranjuje patogene bakterije. Je brez agresivnih kemikalij, zato ga lahko uporabljate brez rokavic. Pakiranje 500 ml.

Preberite več
Podroben opis

Učinkovit in varen detergent za posodo

Biotos detergent za posodo s probiotiki je ekološka čistilna tekočina, sestavljena iz organskih biorazgradljivih komponent, ki učinkovito emulgirajo maščobe, odstranjujejo ostanke hrane, vodni kamen, in zagotavljajo dodaten sijaj. So brez škodljivih kemikalij, ki naravi in vam lahko povzročajo škodo, zato je detergent varen za vaše zdravja. Dodani so mu tudi probiotiki – naravne bakterije, ki odstranjujejo neprijetne vonjave in njihove povzročitelje.

Primeren za uporabo brez rokavic

Združili smo naravo in znanje ter ustvarili Biotos detergent za posodo. Sestavljajo ga naravne in biorazgradljive komponente in je brez fosfatov, klora, barvil in ostalih agresivnih kemikalij. V celoti naravno enostavno in učinkovito odstranjuje maščobo, vodni kamen in ostanke hrane. Poleg tega za razliko od običajnih agresivnih tekočin, Biotos ne poškoduje kože in ga lahko uporabljate brez rokavic.

Čiščenje posode, nežne roke in zdravo okolje

Poleg tega da je naraven in varen za vaše zdravje, Biotos detergent za posodo vsebuje tudi probiotike – bakterije, ki obnavljajo naravno mikrobiološko ravnotežje in ustvarjajo človeku prijazno mikrofloro. Ta povsem naravna bakterija, ki je ponavadi najdena v človeškem telesu in v okolju dosega kožno mikrofloro, preprečuje neprijetne vonjave in uravnava mikrofloro v kuhinji, vključno z gobicami, krpami, koriti, mizami, odtoki itd., ter ustvarja varen in čist dom.

Biotos – za varen in zdrav dom

Veliko gospodinjstev se poslužuje čistil s škodljivimi kemikalijami, katere uničujejo naravno mikrofloro v naših domovih. Posledično to lahko vpliva na naš imunski sistem in zaradi tega postanemo bolj občutljivi na različne okužbe, imamo več alergij in se soočamo z zdravstvenimi težavami. Da bi ohranili naše domove čiste in zdrave moramo uporabljati okolju prijazne produkte s probiotiki. Takšni produkti so pri odstranjevanju umazanije in nečistoč učinkoviti tako kot običajna čistila, poleg tega pa naredijo naš dom čist in zdrav.

Dodatne informacije
Prevzem v trgovini

Pri določenih izdelkih vam ponujamo tudi osebni prevzem v naših poslovalnicah po celi Sloveniji. Ko boste vaše naročilo zaključevali, vam bo ponujena možnost izbire poslovalnice. V kolikor poslovalnice ne bo na seznamu, izdelka trenutno tam ni mogoče prevzeti.

Možnosti plačila

Kakšne so vaše možnosti plačila?

Izberite način plačila, ki vam najbolje ustreza. Lahko izbirate med naslednjimi možnostmi:

Plačilo ob povzetju

Naročene izdelke lahko plačate s plačilom po povzetju. Tak način plačila je enostaven in hiter ter predstavlja eno izmed najbolj preprostih oblik plačila, saj dostavljavcu preprosto plačate z gotovino in prevzamete naročene izdelke.

Plačilo na obroke

Nakup na obroke je možen za nakupe v znesku od 50 € do 3000 €, na do 24 obrokov. Ponudnik obročnega odplačevanja je podjetje Leanpay, postopek pa ne zahteva obiska banke, ampak samo pametni telefon, davčno številko, osebno izkaznico in številko osebnega računa.

Več informacij o plačilu na obroke najdete tukaj.

Plačilo s kreditno kartico na obroke (Diners)

Da bi bilo plačilo čim bolj enostavno, vam omogočamo, da izbrane izdelke plačate tudi s plačilno kartico Diners. V tem primeru vam nudimo plačilo do 24 obrokov.
Ob prejetju naročila z obročnim plačilom, vas bo kontaktiral naš agent/ka za zaključek naročila.

Če potrebujete kakršno koli nadaljnjo pomoč v zvezi z vašim naročilom, ne odlašajte in nam pošljite e-sporočilo ali nas pokličite na brezplačno telefonsko številko:

 • za Top Shop na topshop@studio-moderna.com ali na 080 23 46.
 • za Dormeo na dormeo@studio-moderna.com ali na 080 10 15.
 • za Delimano na info@delimano.si ali na 080 14 74.
 • za Wellneo na info@wellneo.si ali na 080 27 73.
 • za Kosmodisk na kosmodisk@studio-moderna.com ali na 080 10 91.
 • za Shark na topshop@studio-moderna.com ali na 080 23 46.
 • za Walkmaxx na info@walkmaxx.si ali na 080 88 67.

Plačilo s plačilno kartico MasterCard, VISA, VISA Electron, Maestro ali Activa

Naročeno blago lahko plačate tudi s plačilno kartico MasterCard, VISA, VISA-Electron ali Activa.

Za izvedbo plačila boste preusmerjeni na spletno stran sistema MegaPOS na kateri boste morali v obrazec vpisati števiko kartice ter ostale zahtevane podatke.

Plačevanje s plačilnimi karticami v spletni trgovini Top Shop je popolnoma varno. Za varnost smo poskrbeli z vsemi najsodobnejšimi ukrepi za varovanje vaših zaupnih podatkov. Pri plačevanju s plačilno kartico vas sistem za izvedbo plačila začasno preusmeri na posebno stran za plačevanje, kjer so vsi podatki še dodatno zaščiteni z uporabo tehnologije SSL in 128-bitnim kodirnim ključem.

Vse vaše podatke, ki jih vpišete za potrebe izvedbe nakupa, skrbno hranimo in jih v nobenem primeru ne posredujemo katerikoli tretji osebi.

Mnenja strank 0 mnenj

Kako bi ocenili ta izdelek? *

1 1 zvezdica
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Varni in ugodni nakupi 24 ur na dan!