Praznujemo jesensko enakonočje

Praznujemo jesensko enakonočje - DODATNIH -10% NA CELOTEN NAKUP

DODATNIH -10% NA CELOTEN NAKUP

 
[banner_timer]
 

Čistilo za WC s probiotiki Biotos

Biotos čistilo za WC s probiotiki omogoča varen, ekološki in učinkovit način čiščenja straniščnih školjk. Narejen je iz naravnih biorazgradljivih snovi, ki so neškodljive za vaše zdravje in okolje. Čistilo vsebuje tudi probiotike – to so naravne bakterije, ki odstranjujejo patogene bakterije in preprečujejo širjenje neprijetnih vonjav. Biotos zagotavlja mikrobiološko zaščito do 8 dni.

Čistilo za WC s probiotiki Biotos
3,99 €
3,79 € Club 5*
Izberite možnost
Pokličite nas na: 080 27 74
Na zalogi pri dobavitelju - dobava daljša od dveh mesecev.
 • Kratek opis
 • Podroben opis
 • Dodatne informacije
 • Prevzem v trgovini
 • Možnosti plačila
Kratek opis

Biotos čistilo za WC s probiotiki omogoča varen, ekološki in učinkovit način čiščenja straniščnih školjk. Narejen je iz naravnih biorazgradljivih snovi, ki so neškodljive za vaše zdravje in okolje. Čistilo vsebuje tudi probiotike – to so naravne bakterije, ki odstranjujejo patogene bakterije in preprečujejo širjenje neprijetnih vonjav. Biotos zagotavlja mikrobiološko zaščito do 8 dni.

Preberite več
Podroben opis

Brezmadežni WC brez bakterij

Biotos čistilo za WC s probiotiki je ekološka čistilna tekočina, sestavljena iz organskih biorazgradljivih snovi, ki učinkovito odstranjuje nečistoče, preprečuje nastanek vodnega kamna in vodnih usedlin ter odstranjuje neprijetne vonjave in njihove povzročitelje. Čistilo ne vsebuje škodljivih snovi, ki bi lahko povzročile škodo našemu okolju, je varno in zdravju prijazno. Poleg tega ima dodane tudi probiotike – naravne bakterije, ki odstranjujejo neprijetne vonjave.

Čisto in zdravo domače okolje

Združili smo naravo ter znanost in tako ustvarili Biotos čistilo za WC. Sestavljajo ga naravne in biorazgradljive sestavine, ki ne vsebujejo fosfatov, klora, barvil ali drugih nevarnih kemikalij. Zahvaljujoč dodanim probiotikom izboljša bogato naravno mikrofloro v vaši vodovodni napeljavi in ohranja mikrobiološko ravnotežje.

Dodani probiotiki za naravno bakterijsko zaščito

Poleg tega, da je naraven in varen za vaše zdravje, Biotos čistilo za WC vsebuje tudi probiotike – bakterije, ki obnavljajo naravno mikrobiološko ravnotežje in ustvarjajo človeku prijazno mikrofloro. Ta popolnoma naravna bakterija, ki jo ponavadi najdemo v človeškem telesu in našem okolju, ne pušča negativnih posledic na ljudeh. Probiotiki so naravne bakterije, ki ustvarjajo naraven obrambni ščit pred patogenimi bakterijskimi vrstami in jim preprečujejo širjenje.

Biotos – za zdravo ter varno domačo uporabo

Veliko čistil, ki jih uporabljamo v gospodinjstvu, vsebuje škodljive kemikalije, ki uničujejo naravno mikrofloro v naših domovih. Posledično to vpliva na naš imunski sistem in lahko postanemo bolj občutljivi na različne okužbe, imamo več alergij in se soočamo z različnimi zdravstvenimi težavami. Da bi ohranili naše domove čiste in zdrave moramo uporabljati okolju prijazne produkte s probiotiki. Takšni produkti so pri odstranjevanju umazanije in nečistoč ravno tako učinkoviti kot običajna čistila, poleg tega pa naredijo naš dom čist in zdrav.

Dodatne informacije
Prevzem v trgovini

Pri določenih izdelkih vam ponujamo tudi osebni prevzem v naših poslovalnicah po celi Sloveniji. Ko boste vaše naročilo zaključevali, vam bo ponujena možnost izbire poslovalnice. V kolikor poslovalnice ne bo na seznamu, izdelka trenutno tam ni mogoče prevzeti.

Možnosti plačila

Kakšne so vaše možnosti plačila?

Izberite način plačila, ki vam najbolje ustreza. Lahko izbirate med naslednjimi možnostmi:

Plačilo ob povzetju

Naročene izdelke lahko plačate s plačilom po povzetju. Tak način plačila je enostaven in hiter ter predstavlja eno izmed najbolj preprostih oblik plačila, saj dostavljavcu preprosto plačate z gotovino in prevzamete naročene izdelke.

Plačilo na obroke

Nakup na obroke je možen za nakupe v znesku od 50 € do 3000 €, na do 24 obrokov. Ponudnik obročnega odplačevanja je podjetje Leanpay, postopek pa ne zahteva obiska banke, ampak samo pametni telefon, davčno številko, osebno izkaznico in številko osebnega računa.

Več informacij o plačilu na obroke najdete tukaj.

Plačilo s kreditno kartico na obroke (Diners)

Da bi bilo plačilo čim bolj enostavno, vam omogočamo, da izbrane izdelke plačate tudi s plačilno kartico Diners. V tem primeru vam nudimo plačilo do 24 obrokov.
Ob prejetju naročila z obročnim plačilom, vas bo kontaktiral naš agent/ka za zaključek naročila.

Če potrebujete kakršno koli nadaljnjo pomoč v zvezi z vašim naročilom, ne odlašajte in nam pošljite e-sporočilo ali nas pokličite na brezplačno telefonsko številko:

 • za Top Shop na topshop@studio-moderna.com ali na 080 23 46.
 • za Dormeo na dormeo@studio-moderna.com ali na 080 10 15.
 • za Delimano na info@delimano.si ali na 080 14 74.
 • za Wellneo na info@wellneo.si ali na 080 27 73.
 • za Kosmodisk na kosmodisk@studio-moderna.com ali na 080 10 91.
 • za Shark na topshop@studio-moderna.com ali na 080 23 46.
 • za Walkmaxx na info@walkmaxx.si ali na 080 88 67.

Plačilo s plačilno kartico MasterCard, VISA, VISA Electron, Maestro ali Activa

Naročeno blago lahko plačate tudi s plačilno kartico MasterCard, VISA, VISA-Electron ali Activa.

Za izvedbo plačila boste preusmerjeni na spletno stran sistema MegaPOS na kateri boste morali v obrazec vpisati števiko kartice ter ostale zahtevane podatke.

Plačevanje s plačilnimi karticami v spletni trgovini Top Shop je popolnoma varno. Za varnost smo poskrbeli z vsemi najsodobnejšimi ukrepi za varovanje vaših zaupnih podatkov. Pri plačevanju s plačilno kartico vas sistem za izvedbo plačila začasno preusmeri na posebno stran za plačevanje, kjer so vsi podatki še dodatno zaščiteni z uporabo tehnologije SSL in 128-bitnim kodirnim ključem.

Vse vaše podatke, ki jih vpišete za potrebe izvedbe nakupa, skrbno hranimo in jih v nobenem primeru ne posredujemo katerikoli tretji osebi.

Mnenja strank 0 mnenj

Kako bi ocenili ta izdelek? *

1 1 zvezdica
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Varni in ugodni nakupi 24 ur na dan!